Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

Het delen van producten instellen op Open of Privé

Het delen van producten maakt het gebruikers van hetzelfde wifi-netwerk gemakkelijk om dezelfde Bose-producten te gebruiken met hun eigen Bose Music-account. In Public-modus (Open) kunnen producten worden gedeeld met alle gebruikers op je netwerk. Door producten te delen, kunnen gebruikers op je netwerk:

  • Naar hun eigen Bose Music-afspeellijsten en stations luisteren
  • Afspelen, pauzeren en volume aanpassen (op het gedeelde product of groepsproducten)
  • Productinstellingen aanpassen, inclusief voice assistant

Opmerking: Je kunt ook anderen jouw product laten gebruiken door verbinding te maken met Bluetooth of door een compatibele app met wifi-ondersteuning van een andere fabrikant te gebruiken, bijvoorbeeld Spotify.

Manier van delen kiezen

In de Bose Music-app tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer het product dat je wilt delen

Tik op de afbeelding van het product in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Settings > Sharing (Instellingen > Delen) en gebruik de schakelaar om Public (Open) aan of uit te zetten

Opmerking: Als de optie Public (Open) van On (Aan) naar Off (Uit) wordt gezet, krijgen gebruikers waarmee je al eerder hebt gedeeld nog steeds toegang tot jouw product en kunnen ze wijzigingen aanbrengen; nieuwe gebruikers krijgen geen toegang zolang Public (Open) op Off (Uit) staat. Als je toegang wilt ontzeggen aan alle gebruikers waarmee je al eerder hebt gedeeld, zet je het systeem terug naar de fabrieksinstellingen en stel je het systeem opnieuw in. Raadpleeg Fabrieksinstellingen terugzetten voor meer informatie.

Was dit nuttig?

Verzenden

Bedankt voor je opmerkingen.