Meerdere telefoons koppelen met multipoint

Van toepassing op:

dankzij de multipoint-functie kun je met de bose® bluetooth®-headset een actieve verbinding tot stand brengen met twee mobiele telefoons tegelijk. dit betekent dat je headset er meteen klaar voor is als je bijvoorbeeld wilt bellen met je privé- of werktelefoon.

voordat je de multipoint-modus instelt, moet er minstens één ander bluetooth®-apparaat opgeslagen zijn in de koppelingslijst van de headset. meer informatie over het opslaan van een bluetooth®-apparaat in de koppelingslijst, vind je in de headset koppelen aan je apparaat.

voer de volgende stappen uit om de multipoint-modus te activeren en in te stellen:

Schuif de aan/uit-schakelaar onder op de headset naar de aan-stand, zodat het groen zichtbaar is.

zet bluetooth® "uit" op bluetooth®-apparaten die al aan de headset zijn gekoppeld. het bluetooth®-lampje zal snel knipperen (eenmaal per seconde) om aan te geven dat er geen verbinding meer is met het gekoppelde apparaat.

houd volume + en de belknop op de headset 5 seconden ingedrukt om de multipoint-modus in te schakelen. het bluetooth®-lampje gaat langzaam knipperen (om de twee seconden).

Volume +

Belknop

zet bluetooth® "aan" op de nieuwe telefoon. hoe je dit doet, kan per telefoon verschillen. bekijk de gebruikershandleiding van je bluetooth®-apparaat voor hulp.

zoek de bluetooth®-apparatenlijst in het bluetooth®-menu van de nieuwe telefoon. mogelijk moet je handmatig naar het apparaat zoeken. selecteer 'bose bt1'. als de verbinding wordt gemaakt, knippert het bluetooth®-lampje op de headset en blijft het vervolgens blauw branden om aan te geven dat de verbinding tot stand is gekomen. het lampje gaat na 30 seconden uit als het apparaat voor het eerst is gekoppeld. als je telefoon om een code vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in en druk je op 'ok'. sommige telefoons vragen je ook om de verbinding te accepteren.

Schakel de headset uit.

zet bluetooth® "aan" op beide telefoons.

Schakel de headset in.

de headset herkent de bluetooth®-apparaten op basis van prioriteit. standaard heeft het eerst gekoppelde bluetooth®-apparaat de eerste prioriteit en krijgt het andere bluetooth®-apparaat tweede prioriteit. om te testen welke telefoon de hoogste prioriteit heeft, druk je tweemaal op de belknop. het apparaat dat een uitgaand gesprek start, is het apparaat met eerste prioriteit. nadat de prioriteit van de telefoons is bepaald, gelden de volgende regels:

Belknop

Uitgaand gesprek starten

Apparaat met eerste prioriteit

als je op de headset op de belknop drukt, worden spraakopdrachten geactiveerd (indien ingeschakeld).

Belknop

Je kunt handmatig bellen.

Apparaat met tweede prioriteit

Je kunt alleen handmatig bellen. Zodra je handmatig hebt gebeld, krijgt het apparaat eerste prioriteit.

Inkomend gesprek aannemen

Apparaat met eerste prioriteit

Je hoort de telefoon overgaan in de headset.

als je op de belknop drukt, neem je het gesprek aan.

Belknop

Apparaat met tweede prioriteit

Je hoort de telefoon niet overgaan in de headset.

als je op de belknop drukt, neem je het gesprek aan. zodra je hebt opgenomen, krijgt het apparaat eerste prioriteit.

Belknop

Als een van de telefoons wordt uitgeschakeld, krijgt de telefoon die nog is ingeschakeld prioriteit.