De headset koppelen aan je apparaat

Van toepassing op:

om een apparaat met bluetooth®-functionaliteit te gebruiken met de bose-headset, moeten deze zijn gekoppeld. voer de volgende stappen uit om een bluetooth®-apparaat aan de bose bluetooth®-headset te koppelen:

Schuif de aan/uit-schakelaar onder op de headset naar de "aan"-stand, zodat het groen zichtbaar is.

activeer de detectiemodus op de headset door de belknop circa 5 seconden ingedrukt te houden. het bluetooth®-lampje gaat langzaam knipperen.

Belknop

Opmerking: de eerste keer dat je de headset inschakelt, gaat hij rechtstreeks naar de detectiemodus.

schakel je bluetooth®-apparaat in. zorg dat bluetooth® is "ingeschakeld" op het apparaat.

open op je apparaat de lijst met bluetooth®-apparaten. selecteer "bose bt1".

als je bluetooth®-apparaat om een code vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in en druk je op 'ok'. sommige apparaten vragen je ook om de verbinding te accepteren.

als de verbinding tot stand is gekomen, knippert het bluetooth®-lampje op de headset en blijft het daarna blauw branden. dit lampje gaat na 10 seconden uit wanneer de koppeling voor de eerste keer tot stand is gebracht.