Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Een apparaat koppelen met NFC

Als je apparaat Near Field Communication (NFC) ondersteunt, kun je het apparaat eenvoudig koppelen aan de hoofdtelefoon.

zorg dat zowel nfc als bluetooth® is ingeschakeld op het apparaat dat je wilt koppelen. lees de gebruikshandleiding van je apparaat voor meer informatie

Schakel de hoofdtelefoon in.

Houd het apparaat voorzichtig korte tijd tegen het midden van de rechteroorschelp.

Accepteer de koppeling als het apparaat je hierom vraagt.

als de koppeling is voltooid, hoor je 'connected to [device name]' (verbonden met [naam apparaat]) in de hoofdtelefoon (als gesproken instructies zijn ingeschakeld) en licht het bluetooth-lampje wit op.

Opmerking: NFC is een communicatiemethode die alleen werkt voor apparaten die zich op een paar centimeter afstand van elkaar bevinden. Als het koppelen niet is gelukt, zoek je in de documentatie van je apparaat op waar het NFC-aanraakpunt zich bevindt. Daarna herhaal je de bovenstaande stappen, waarbij je ervoor zorgt dat je het aanraakpunt tijdens stap 3 tegen het midden van de rechteroorschelp houdt.

Als je apparaat geen NFC ondersteunt, ga je naar De hoofdtelefoon koppelen aan je apparaat.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback