Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De hoofdtelefoon koppelen aan je apparaat

Voer de volgende stappen uit om de hoofdtelefoon aan je apparaat te koppelen. Download de Bose Connect-app voor eenvoudige configuratie en extra functies:

Schuif op de rechteroorschelp de aan/uit-knop naar het Bluetooth®-symbool en houd de knop daar totdat je ‘Klaar om te koppelen’ hoort. Het Bluetooth-lampje knippert dan blauw. De hoofdtelefoon is nu detecteerbaar.

Rechteroorschelp van de SoundLink headphones met de richting van de aan/uit-knop voor het koppelen

Controleer bij de Bluetooth-instellingen van je mobiele apparaat of Bluetooth is ingeschakeld en zoek de hoofdtelefoon onder ‘Apparaten’. Afhankelijk van je besturingssysteem moet je mogelijk ‘Nieuw apparaat koppelen’ of iets vergelijkbaars selecteren.

Selecteer ‘Bose AE2 SoundLink’ in de lijst met apparaten. Je hoort ‘Verbonden met [naam apparaat]’ en de Bluetooth-indicator licht wit op. Als er een code wordt gevraagd, voer je 0000 in en druk je op OK.

De hoofdtelefoon kan acht apparaten opslaan in het geheugen. Wanneer de hoofdtelefoon wordt ingeschakeld, maakt deze automatisch verbinding met de eerste twee apparaten in het geheugen, bijvoorbeeld een tablet voor audio en een telefoon voor oproepen.

Verbinding maken met een computer

Als je verbinding maakt met een Windows-computer, zie je mogelijk twee verschillende pictogrammen in de apparaatkoppelingslijst (een apparaatpictogram en een hoofdtelefoonpictogram). Selecteer het hoofdtelefoonpictogram.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback