Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Een Bluetooth®-apparaat kan niet opnieuw verbinding maken met de luidspreker

Probeer deze suggesties om je apparaat te koppelen:

Als het apparaat om een wachtwoord vraagt voor verbinding, controleer je of het ingevoerde wachtwoord juist is. Als je nooit een wachtwoord hebt ingesteld, voer je 0000 in (vier nullen).

Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld.

Plaats het apparaat dichter bij de speaker. Het Bluetooth-bereik is ongeveer 9 m. Het bereik is kleiner als er storende elementen zijn, zoals muren of meerdere Bluetooth-apparaten in dezelfde ruimte. 

Als er al twee Bluetooth-apparaten zijn gekoppeld aan de speaker, schakel je Bluetooth uit op een van de apparaten of leg je het buiten bereik van de speaker. De speaker onthoudt de laatste 8 gekoppelde apparaten, maar kan slechts twee apparaten tegelijk koppelen.

Druk herhaaldelijk op de Bluetooth-knop van de speaker tot je de naam van het gewenste apparaat hoort. Meer informatie over verbinding maken via deze methode vind je in Bladeren door andere gekoppelde apparaten.

Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat, selecteer de SoundLink speaker en kies of je de speaker wilt "vergeten" of "verwijderen". Houd daarna kort de Bluetooth-knop op de speaker ingedrukt totdat het Bluetooth-lampje blauw begint te knipperen. Probeer het apparaat opnieuw aan de speaker te koppelen.

Reset het apparaat dat je probeert te koppelen. Dit doe je gewoonlijk door het apparaat opnieuw op te starten of de accu en/of het netsnoer één minuut te verwijderen.

Wis het geheugen met gekoppelde apparaten van de SoundLink speaker door de Bluetooth-knop ingedrukt te houden tot je een toon hoort en, als dit is ingeschakeld, een gesproken melding. Het Bluetooth-lampje van de speaker begint blauw te knipperen. Probeer het apparaat opnieuw aan de speaker te koppelen.

Reset the speaker by turning it on and then holding the power button for 10 seconds until it turns off. 

Als je de fabrieksinstellingen van de luidspreker herstelt, worden de taalinstellingen van de luidspreker en de gekoppelde mobiele apparaten uit het geheugen gewist en wordt de luidspreker teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Zet de luidspreker aan na de reset en probeer het apparaat opnieuw te koppelen.

Probeer een ander apparaat te koppelen. Als het andere apparaat werkt, is er mogelijk een probleem met het eerste apparaat.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback