Een apparaat in het luidsprekergeheugen kiezen om te koppelen

Een Bluetooth-apparaat selecteren en koppelen dat niet in het geheugen van de speaker staat:

Opmerking: Gesproken meldingen moeten zijn ingeschakeld voor deze functie. Zie Gesproken meldingen in-/uitschakelen als dit niet het geval is. Er kan slechts één Bluetooth-apparaat per keer worden verbonden met deze methode.

Druk op de Bluetooth-knop om de naam te horen van het apparaat of de apparaten die momenteel zijn verbonden.

Druk (binnen drie seconden) opnieuw op de Bluetooth-knop om verbinding te maken met het volgende apparaat dat je hoort.

Herhaal dit totdat je de juiste apparaatnaam hoort.