Geen audio van een Bluetooth®-apparaat

Van toepassing op:

• Bluetooth®-audioadapter

hoor je geen geluid als je de bose® bluetooth-audioadapter gebruikt? probeer dan deze stappen om het probleem op te lossen:

controleer of het snoer dat van de adapter naar je afspeelapparaat loopt, is aangesloten op een ingang van het afspeelapparaat. voor meer informatie over het aansluiten van je systeem ga je naar de bluetooth-audioadapter installeren.

Let erop dat de juiste ingang is geselecteerd op de ontvanger als het afspeelapparaat meerdere ingangen heeft (zoals een home-cinemaontvanger). Als de adapter bijvoorbeeld is aangesloten op de "aux"-ingang van de ontvanger, dan moet je de "aux"-ingang van de ontvanger selecteren.

controleer of je bluetooth-apparaat niet is gepauzeerd en of er geluid wordt afgespeeld

let erop dat het volume van zowel je bluetooth-apparaat als het afspeelapparaat aanstaat.

controleer of je bluetooth-apparaat is gekoppeld aan de adapter. voor meer informatie ga je naar een multimedia-apparaat met bluetooth koppelen.

plaats het bluetooth-apparaat uit de buurt van apparaten die elektromagnetische storing genereren, zoals een ander bluetooth-apparaat, een draadloze telefoon, een magnetron of een draadloze router.

verwijder de adapter uit de lijst met eerder gekoppelde apparaten in de bluetooth-instellingen van je apparaat. wis daarna de eerder gekoppelde apparaten die in het geheugen van de adapter staan door de bluetooth-knop van de adapter tien seconden ingedrukt te houden. het lampje op de adapter gaat wit knipperen ter bevestiging. koppel je apparaat opnieuw en probeer het nog eens. voor meer informatie ga je naar een multimedia-apparaat met bluetooth koppelen.