Een multimedia-apparaat met Bluetooth® koppelen

Van toepassing op:

• Bluetooth®-audioadapter

om een multimedia-apparaat met bluetooth® te gebruiken met je bose®-product, moeten deze zijn gekoppeld. voer de volgende stappen uit om de twee apparaten te koppelen:

• Druk op de Bluetooth-knop op de adapter om de detectiemodus in te schakelen. Het Bluetooth-lampje begint blauw te knipperen ter bevestiging.

Opmerking: als de adapter voor het eerst wordt aangesloten op het lichtnet, schakelt hij automatisch naar de detectiemodus. Dit wordt aangegeven met het knipperende blauwe lampje.
  • Houd het Bluetooth-apparaat dat je wilt koppelen dicht bij de adapter.
  • Schakel Bluetooth in op het apparaat.
  • In de Bluetooth-instellingen van het apparaat selecteer je 'Add a new device' (Nieuw apparaat toevoegen) of 'Search for devices' (Zoeken naar apparaten) en wacht je tot het apparaat klaar is met zoeken.
  • Selecteer 'Bose Bluetooth Audio' in de lijst met gevonden apparaten die verschijnt.
  • Als het apparaat om een wachtwoord/code vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in.

Opmerking: de adapter onthoudt de acht laatst gekoppelde apparaten. Wanneer je de adapter inschakelt, zoekt deze naar het laatst gekoppelde apparaat en maakt daarmee verbinding.

De adapter kan ook een actieve verbinding behouden met maximaal drie apparaten tegelijk. Zie Multipoint-connectiviteit gebruiken voor meer informatie.