Hoe AirPlay® werkt

Apple® AirPlay is een protocol gemaakt door en van Apple. Je kunt er via je wifinetwerk draadloos muziek mee sturen van iTunes® of een draagbaar iOS-apparaat naar je SoundLink® Air digital music system.

Een apparaat dat compatibel is met AirPlay stuurt muziek rechtstreeks naar je draadloze router, die op zijn beurt de muziek naar het SoundLink® Air system stuurt.

Opmerking: Je bronapparaat en je SoundLink® Air system moeten aangesloten zijn op hetzelfde netwerk.

Je bronapparaat en je SoundLink® Air system moeten allebei binnen bereik van de draadloze router zijn. Het gemiddelde draadloze netwerk heeft een bereik van ongeveer 19,8 m (65 feet). Onderdelen van een gebouw, zoals bakstenen muren of metalen balken, of andere elektronische apparaten kunnen storing veroorzaken en het signaal blokkeren. Als je geen verbinding kunt maken met het SoundLink® Air system, of als je muziek wegvalt, kun je proberen je apparaten dichter bij de router te plaatsen.