Compatibele apparaten

Het SoundLink® Air digital music system biedt helder, kamervullend geluid. Stream draadloos audio via AirPlay® vanaf je iPad®, iPhone®, iPod touch® of een computer met iTunes®. Met dit systeem kun je:

• Je lievelingsmuziek·streamen·vanuit·de·muziekbibliotheek·of·andere·voor·AirPlay geschikte apps·op je iPod·touch,·iPhone of·iPad.
  • Via je wifi-netwerk muziek streamen vanuit iTunes op je computer.
  • Een extra analoge audiobron aansluiten op de AUDIO IN-aansluiting.

Om AirPlay te gebruiken met je SoundLink® Air system moet je een van onderstaande compatibele apparaten hebben:

• iPod Touch, iPhone of iPad met iOS 4.3.3 of later
  • Pc of Mac met iTunes 10.2.2 of later