Apparaten aansluiten op je systeem

Het S1 Pro system is geschikt voor musici, dj’s en gebruik als PA. Volg onderstaande info wanneer je een apparaat aansluit op je S1 system:

Aansluitingen maken

Ingang 1 en 2

Stel de ToneMatch-schakelaar in op de aangesloten bron:

• Kies de middelste stand voor een akoestische gitaar
  • Kies de rechterstand voor een spraakmicrofoon
  • Kies de linkerstand/OFF voor andere bronnen dan een spraakmicrofoon of akoestische gitaar

Sluit de bron aan met een 1/4 inch- of XLR-kabel

Opmerking: De ingang is een monocombi-aansluiting die geschikt is voor 1/4 inch-, TS- of XLR-stekkers. Als je een stereobron aansluit op ingang 1 of 2, heb je een adapter voor stereo-naar-mono nodig. Als je een mixer aansluit, gebruik je de mono-uitgang (indien van toepassing) van de mixer of zet je de pan-regelaars van de mixer helemaal naar links

Als het bronapparaat een volumeregeling heeft, zet je deze op het gewenste niveau

Zet de VOLUME-knop van het systeem op het gewenste niveau

Zet de BASS-, TREBLE- en REVERB-knoppen op het gewenste niveau De middelste stand van deze knoppen is neutraal

Signaallampjes:
Groen = signaal aanwezig
Rood = signaal clipping
Uit = geen of zwak signaal

Ingang 3

Sluit een draadloos Bluetooth-apparaat of een bekabeld audioapparaat aan

Opmerking: De aux-aansluiting en Bluetooth kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Wanneer je iets aansluit op de aux-aansluiting, wordt Bluetooth uitgeschakeld:

• Sluit bekabelde stereoapparaten aan op de 3,5 mm aux-stereoaansluiting van het systeem
  • Informatie over het aansluiten van een Bluetooth-apparaat vind je in Een Bluetooth-apparaat koppelen

Zet het apparaatvolume op circa 90%

Zet het volume van ingang 3 van het Bose-systeem op het gewenste niveau

Opmerking: De volumeregeling van het apparaat en de Bose-volumeregelingen bepalen het volume op het Bose-systeem. Het beste resultaat krijg je door het apparaatvolume op circa 90% te zetten en met de Bose-volumeregeling het gewenste luistervolume in te stellen.

Extra luidsprekers aansluiten

Via de LINE OUT-aansluiting sluit je het apparaat aan op de aux-ingang van een ander S1 Pro system of actieve luidspreker.

Opmerking: Het LINE OUT-signaal is post-mix en mono.