Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Opmerking: De aux-aansluiting en Bluetooth kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Wanneer je iets aansluit op de aux-aansluiting, wordt Bluetooth uitgeschakeld.

Verbinding maken met een Bluetooth-apparaat:

Houd de Bluetooth-knop circa 3 seconden ingedrukt tot het Bluetooth-lampje wit gaat knipperen. De Bluetooth-knop vind je bij ingang 3 op het bedieningspaneel van het systeem

Schakel Bluetooth in op het apparaat dat je wilt koppelen. Doorgaans vind je deze optie in het instellingenmenu onder Bluetooth

In de Bluetooth-instellingen van het apparaat selecteer je de optie voor het toevoegen van of zoeken naar beschikbare apparaten

In de lijst beschikbare apparaten selecteer je het Bose-systeem

Als het apparaat om een wachtwoord/code vraagt, voer je ‘0000’ (vier nullen) in