Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Haal het maximale uit de hoofdtelefoon door je mobiele apparaat in te stellen en te verbinden via de Bose Music-app. Hulp nodig bij het verbinden van je hoofdtelefoon met de Bose Music-app? Ga dan naar Je hoofdtelefoon instellen.

Een mobiel apparaat verbinden

Houd de aan/uit-/Bluetooth-knop ingedrukt totdat je ‘Gereed om een ander apparaat te verbinden’ hoort en het Bluetooth-lampje langzaam blauw pulseert

Bose Headphones 700 met de aan/uit-/Bluetooth-knop

Schakel op je apparaat de Bluetooth-functie in. Dit doe je meestal via het instellingenmenu van het apparaat

Selecteer de hoofdtelefoon in de apparaatlijst. Zoek de naam die je in de Bose Music-app aan de hoofdtelefoon hebt gegeven

Bluetooth-apparaatlijst op een smartphone

Zodra de verbinding tot stand is gebracht, hoor je ‘Verbonden met <naam van mobiel apparaat>’ en brandt het Bluetooth-lampje continu blauw

De verbinding met een mobiel apparaat verbreken

Gebruik de Bose Music-app om de verbinding met je apparaat te verbreken. Je kunt ook naar de Bluetooth-instellingen van het apparaat gaan om de verbinding met de hoofdtelefoon te verbreken. Houd er rekening mee dat als je Bluetooth uitschakelt op je apparaat, de verbinding met alle andere Bluetooth-producten wordt verbroken.

Opnieuw verbinding maken met een mobiel apparaat

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Het apparaat moet zich binnen een straal van 10 meter bevinden en aanstaan, en Bluetooth moet zijn ingeschakeld.

Nog een mobiel apparaat verbinden

Je kunt maximaal acht apparaten in de apparaatlijst van de hoofdtelefoon opslaan en de hoofdtelefoon kan met twee apparaten tegelijk actief verbonden zijn. Gebruik de Bose Music-app om nog een apparaat te verbinden. Deze optie vind je in het instellingenmenu.

Als er twee apparaten verbonden zijn, kun je voor de audioweergave van apparaat wisselen door de audio op het eerste apparaat te pauzeren en op het tweede apparaat af te spelen.

De apparaatlijst van de hoofdtelefoon wissen

Als je de apparaatlijst van de hoofdtelefoon wilt wissen, houd je de aan/uit-/Bluetooth-knop ingedrukt totdat je ‘Lijst met Bluetooth-apparaten gewist’ hoort en het Bluetooth-lampje langzaam blauw pulseert. Verwijder de hoofdtelefoon uit de Bluetooth-lijst van je apparaat. Je kunt nu verbinding maken met de hoofdtelefoon.