Je hoofdtelefoon instellen

Je hoofdtelefoon rechtstreeks verbinden met je Bluetooth®-apparaat

Schakel de hoofdtelefoon in en houd de aan/uit-/Bluetooth-knop ingedrukt tot het Bluetooth-lampje blauw knippert en je ‘Gereed om een ander apparaat te verbinden’ hoort (als gesproken meldingen zijn ingeschakeld.). Dit zou het geval moeten zijn wanneer je je hoofdtelefoon voor het eerst inschakelt.

Aan/uit-knop van hoofdtelefoon

Schakel Bluetooth in op het apparaat dat je wilt verbinden (bijvoorbeeld je smartphone of tablet).

Selecteer je Bose-hoofdtelefoon in het menu met Bluetooth-instellingen van het apparaat. Als je Bose-hoofdtelefoon niet in de lijst staat, moet je mogelijk op ‘Zoeken’, ‘Scannen’ of ‘Nieuw apparaat koppelen’ tikken in het Bluetooth-menu van het apparaat.

Zodra de verbinding tot stand is gekomen, hoor je een gesproken melding ‘Verbonden met apparaatnaam’.
Opmerking: Op je mobiele apparaat wordt mogelijk ook een melding weergegeven dat je de hoofdtelefoon moet verbinden met het apparaat. Deze stap is nodig voor het goed functioneren van de Bose Music-app.

Op je mobiele apparaat wordt mogelijk ook een melding weergegeven waarin je wordt gevraagd om een spraakassistent in te stellen. Je kunt de instructies op het scherm volgen om deze nu in te stellen, maar je kunt dit ook later doen in de Bose Music-app.

Verbinden via de Bose Music-app

Met de Bose Music-app kun je de hoofdtelefoon configureren en bedienen via een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. Je kunt in de app de Google Assistent, Amazon Alexa of Xiaowei configureren, de taal voor de gesproken meldingen kiezen, de noise cancelling-niveaus aanpassen en de instellingen van de hoofdtelefoon beheren. (De beschikbaarheid van spraakassistenten kan per regio verschillen.)

De gratis Bose Music-app kun je downloaden en installeren via de app store van je mobiele apparaat

Maak een Bose-account of meld je aan bij je bestaande Bose-account

Als je geen Bose-account hebt, selecteer je Create Account (Account maken) en volg je de instructies van de app

Als je al een Bose-account hebt, tik je op Log in (Inloggen) en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in

Voeg de hoofdtelefoon toe aan je account

Tik op het ‘My Bose’-scherm op de + om je hoofdtelefoon toe te voegen

Veeg naar links of naar rechts om je product te vinden en tik op ‘Product toevoegen’

Opmerking: Als je het product niet ziet:

• Schakel de hoofdtelefoon uit en weer in
  • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op het apparaat waarop de app staat
  • Houd het apparaat met de app dichter bij je product
  • Sluit de Bose Music-app op apparaten in de buurt

Selecteer je hoofdtelefoon en volg de instructies op het scherm

Opmerking:Selecteer op Apple iOS-apparaten ‘Koppelen’ in het pop-upvenster ‘Bluetooth-koppelingsverzoek’.

Een spraakassistent configureren

Selecteer de voice assistant die je wilt gebruiken:

• Als je bij deze voice assistant al een account hebt, voer je inlognaam en wachtwoord in
  • Als je nog geen account hebt bij de voice assistant volg je de instructies van de app om een nieuw account te maken

Opmerking: Spraakdiensten zijn niet in alle landen beschikbaar.