Adapter kan niet aan Bluetooth®-apparaat worden gekoppeld

Van toepassing op:

• Bluetooth®-audioadapter

als je problemen ondervindt bij het koppelen van je bluetooth-apparaat aan je bose®-product, probeer dan de volgende stappen om deze op te lossen:

• Controleer of de adapter detecteerbaar is. Druk op de Bluetooth-knop op de adapter. De Bluetooth-indicator begint langzaam blauw te knipperen.
  • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld of geactiveerd op het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.
  • Controleer of “Bose Bluetooth-adapter” is geselecteerd in de koppelingslijst op het apparaat en of de verbinding door het apparaat wordt bevestigd.
  • Mogelijk bevindt het Bluetooth-apparaat zich buiten bereik. Probeer het apparaat dichter bij de adapter te plaatsen.
  • Zet indien mogelijk alle andere Bluetooth-apparaten in de onmiddellijke omgeving uit of schakel de Bluetooth-functie van deze apparaten uit.
  • Controleer of het Bluetooth-apparaat het A2DP-profiel (stereo Bluetooth) ondersteunt dat streamen van audio naar de Bose-adapter mogelijk maakt. Ga dit na in documentatie van het apparaat.
  • Zorg dat je bij het aansluiten op een pc of Mac-computer de Bose Bluetooth-adapter selecteert als het audio-uitgangsapparaat in het menu met audio-instellingen van het apparaat. Misschien moet je een audiotrack afspelen om de verbinding af te ronden (zie de gebruikershandleiding van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor meer instructies).
  • Voer het juiste wachtwoord in als dat op je apparaat is vereist voor verbinding via Bluetooth. Heb je nog nooit een wachtwoord ingevoerd, probeer het dan met "0000".
  • Als het apparaat eerder aan de adapter is gekoppeld, verwijder de adapter dan uit de lijst met eerder gekoppelde apparaten in de Bluetooth-instellingen van je apparaat.
  • Verwijder eerder gekoppelde apparaten uit het geheugen van de adapter door de Bluetooth-knop op de adapter 10 seconden ingedrukt te houden. Het lampje op de adapter gaat wit knipperen ter bevestiging. Alle apparaten moeten opnieuw worden gekoppeld.

zie een bluetooth-multimedia-apparaat koppelen voor instructies voor het koppelen van een apparaat.