Problemen met Bluetooth® oplossen

Van toepassing op:

wanneer over bluetooth® wordt gesproken, worden er twee termen gebruikt: "koppelen" en "verbinden". door apparaten te "koppelen" stel je ze aan elkaar voor. vervolgens blijven ze in elkaars geheugen totdat je de koppeling handmatig verwijdert. aan de bose® bluetooth®-headset kunnen maximaal 6 apparaten tegelijk worden gekoppeld. na het koppelen kan de headset "verbinding maken" met het apparaat om audio of spraak ervan te ontvangen.

Mijn headset kan niet aan mijn apparaat worden gekoppeld.

Controleer of de headset niet wordt opgeladen. Koppeling met een apparaat is niet mogelijk terwijl de headset op de oplader is aangesloten.

controleer of bluetooth® op je smartphone of mobiele apparaat is ingeschakeld.

controleer of de bluetooth®-headset in de detectiemodus staat. als de blauwe led niet langzaam knippert, houd je de knop call ingedrukt om de detectiemodus voor de headset te activeren. zie de headset met je apparaat koppelen als je meer hulp bij deze stap nodig hebt.

Bel

open het bluetooth®-menu van je apparaat en selecteer de optie voor het "scannen naar apparaten" of een vergelijkbare optie als "bose bt1" niet wordt vermeld.

Mijn headset is al gekoppeld, maar maakt geen verbinding met mijn apparaat.

controleer of de bluetooth®-headset zich binnen de aanbevolen afstand van 10 meter van het gekoppelde apparaat bevindt.

controleer of bluetooth® op je smartphone of mobiele apparaat is ingeschakeld.

Open de koppelingslijst op je apparaat en selecteer handmatig de optie BT1.

Mogelijk moet je de koppelingslijst op je headset wissen en de headset opnieuw aan je apparaat koppelen.

Opmerking: Met dit proces worden alle apparaten gewist die aan je headset zijn gekoppeld. Daarom moet je elk apparaat opnieuw koppelen voordat je weer verbinding kunt maken.

Voer de volgende stappen uit om de koppelingslijst op de headset te wissen:

houd de knoppen call en volume – op de headset 10 seconden ingedrukt.

Bel

Volume -

Op de headset wordt de detectiemodus weer geactiveerd (de blauwe LED knippert langzaam), waardoor je de gewenste mobiele telefoon opnieuw kunt koppelen.