Problemen met Bluetooth® oplossen

er zijn twee termen die vaak worden genoemd als we het over bluetooth® hebben: "koppelen" en "verbinden". met "koppelen" wordt de introductie van de apparaten bedoeld. apparaten die zijn gekoppeld 'onthouden’ elkaar totdat het ze handmatig uit het geheugen worden gewist. aan de headset kunnen maximaal 2 apparaten worden gekoppeld. zodra een apparaat is gekoppeld, kan de headset ermee worden "verbonden" om de audio of spraak van het apparaat te ontvangen.

Mijn headset kan niet met mijn apparaat worden gekoppeld.

Controleer of de headset niet wordt opgeladen. Een headset die in de oplader zit, kan niet met een apparaat worden gekoppeld

controleer of bluetooth® is ingeschakeld op je smartphone of mobiele apparaat

zorg ervoor dat de bluetooth®-headset in de detecteerbare modus staat. als de blauwe led niet langzaam knippert, houd je de multifunctionele knop ingedrukt om de headset in de detecteerbare modus te zetten. zie koppelen met je bluetooth-apparaat als je meer hulp nodig hebt met deze stap

Multifunctionele knop

in het bluetooth®-menu van je apparaat selecteer je "zoeken naar apparaten" of iets dergelijks als "bose ae soundlink" niet wordt weergegeven

Mijn headset is al gekoppeld, maar kan niet met mijn apparaat worden verbonden.

Zorg ervoor dat je headset zich binnen de aanbevolen afstand van 10 meter van het gekoppelde apparaat bevindt

controleer of bluetooth® is ingeschakeld op je smartphone of mobiele apparaat

Ga naar de lijst met gekoppelde apparaten en selecteer de headset handmatig

Het kan zijn dat je de lijst met gekoppelde apparaten moet wissen en je headset opnieuw aan je apparaat moet koppelen

Opmerking: hiermee worden alle apparaten gewist die aan je headset zijn gekoppeld, dus je moet ze afzonderlijk opnieuw koppelen om ze weer met elkaar te kunnen verbinden.

De lijst met gekoppelde apparaten wissen:

druk op de headset de multifunctionele knop en de volume omlaag-knop 10 seconden lang tegelijkertijd in

Multifunctionele knop

Volume omlaag-knop

De hoofdtelefoon keert terug naar de detecteerbare modus (de paarse led gaat langzaam knipperen) en je kunt de gewenste mobiele telefoon opnieuw verbinden