Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Acoustic Noise Cancelling aanpassen

De bedieningsmodule gebruiken

Met Acoustic Noise Cancelling verminder je ongewenst omgevingsgeluid voor een helderder geluid van de headset. Je kunt de noise cancelling aanpassen op basis van je luistervoorkeuren en omgeving.

De eerste keer dat je je headset aanzet, is noise cancelling volledig ingeschakeld. Je kunt het noise cancelling-niveau aanpassen met de ANC-schakelaar op de bedieningsmodule:

Bedieningsmodule met de instellingen LOW, MED en HIGH van de ANC-schakelaar

HIGH (hoog): stel de schakelaar in op ‘HIGH’ voor maximale stilte en noise cancelling over het hele geluidsspectrum. Deze modus heeft de beste signaal-ruisverhouding voor communicatie via radio en intercom.

 

MED (middelhoog): geoptimaliseerde modus voor stillere vliegtuigen.

 

LOW (laag): beste modus voor interpersoonlijke communicatie.

Tikbediening gebruiken

Opmerking: Tikbediening is standaard uitgeschakeld. Zie De schakelaars van de bedieningsmodule instellen om tikbediening in te schakelen.

Wanneer je je moet focussen op communicatie in het vliegtuig die niet afkomstig is van de intercom of een Bluetooth-verbinding, kun je op één oordopje noise cancelling automatisch instellen op Low (laag) door twee keer op dat oordopje te tikken.

Tik nogmaals twee keer op dat oordopje om noise cancelling voor beide oordopjes in te stellen op het ingestelde Acoustic Noise Cancelling-niveau of zet de schakelaar van de bedieningsmodule in een andere stand.

Extra opmerkingen:

  • Tikbediening is niet hetzelfde als touchbediening. Je moet stevig twee keer op het oordopje tikken om de functie in te schakelen.
  • Aangezien je met tikbediening het noise cancelling-niveau van het geselecteerde oordopje wijzigt in Low (laag), werkt tikbediening alleen wanneer de ANC-schakelaar op de bedieningsmodule is ingesteld op High (hoog) of Medium (middelhoog). Als de schakelaar al is ingesteld op Low (laag), werkt tikbediening niet.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback