Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De schakelaars van de bedieningsmodule instellen

Bij levering van de headset staan de schakelaars in een positie die in de fabriek is ingesteld. Je kunt de schakelaars in het batterijvak van de bedieningsmodule in een andere positie zetten:

Open het batterijvak door stevig op de vingeruitsparing te drukken en het klepje omlaag te schuiven. Het klepje is aan de module bevestigd. Probeer het niet los te maken

Verwijder de batterijen. In het batterijvak kun je de positie van de schakelaars bekijken en wijzigen

Gebruik een pen of een kleine, platte schroevendraaier om de schakelaar in een andere positie te zetten

Bedieningsknoppen van de regelmodule

Gereserveerd:
Gereserveerd voor toekomstig gebruik.

 

Auto on (alleen beschikbaar voor headsets die voeding van een vliegtuig kunnen gebruiken):
Gebruik de fabrieksinstelling om de functie Auto on (automatisch inschakelen) te activeren. De headset wordt ingeschakeld als de stroomtoevoer van het vliegtuig beschikbaar is. Zet de schakelaar op Off (uit) om de functie Auto on (automatisch inschakelen) te deactiveren. Als de schakelaar in de positie Off (uit) staat, moet de gebruiker de headset handmatig inschakelen.

 

Vliegtuigaudio:
Stel de gevoeligheid van de intercomaudio in op Normal (normaal) of Low (laag) (-12 dB).

 

Intercom (alleen beschikbaar voor headsetconfiguraties die tweekanaals- of stereo-intercomsystemen ondersteunen):
Voor de meeste configuraties gebruik je de fabrieksinstelling voor mono-audiosystemen (voor audio in beide oren). Stel de schakelaar in op stereo (ST) als het vliegtuig beschikt over een stereo-intercom.

 

Auto off (automatisch uitschakelen):
Standaard ingeschakeld om de functie Auto off (automatisch uitschakelen) te gebruiken. De headset wordt uitgeschakeld nadat deze drie tot negen minuten niet is gebruikt. Zet de schakelaar op Off (uit) om de functie Auto off (automatisch uitschakelen) te deactiveren. Als de schakelaar in de positie Off (uit) staat, moet de gebruiker de headset handmatig uitschakelen.

 

Tikbediening:
Tikbediening is standaard uitgeschakeld. Als tikbediening is ingeschakeld, kun je twee keer op een oordopje tikken om voor dat oordopje te schakelen tussen de noise cancelling-modus Low (laag) en de Acoustic Noise Cancelling-schakelaarinstelling van de bedieningsmodule.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback