Vanwege de grote vraag wordt uw bestelling van vandaag binnen 1-2 weken verzonden
Winkels Winkelmand

Het serienummer vinden

De serienummers zitten normaal op de achterkant of onderkant van het product, doorgaans bij een barcode. Serienummers bestaan uit 17 tekens (of 4 tekens bij bepaalde hoofdtelefoons) en kunnen uit letters en cijfers zijn opgebouwd. Bij producten die compatibel zijn met de Bose Connect-app, de Bose Music-app, de Bose Sleep-app of de Bose Hear-app, wordt het serienummer weergegeven in de app bij Instellingen > Productinformatie.

Dit is een voorbeeld van een mogelijk serienummer op een product:

Als je het serienummer niet op het product ziet, kun je dit eventueel hier vinden:

Hoofdtelefoons

In-ear

4-cijferige code op de body van oordopje of op het oorstukje. Mogelijk moet je de siliconen oortip verwijderen om het nummer te zien.

Around-ear

Het 17-cijferige serienummer zit aan de binnenkant van de oorschelp. Mogelijk moet je de bekleding aan de binnenkant wat optillen om het label te zien.

On-ear

Kijk of er een 4-cijferige code op de hoofdband zit. Als je geen code ziet, verwijder je het oorkussen voor het 17-cijferige serienummer op de oorschelp. Als je een hoofdtelefoon met een oplaadbare accu hebt, verwijder je de accu en kijk je in het accuvak.

Noise-masking sleepbuds

Het 17-cijferige serienummer zit op de onderkant van het oplaaddoosje.

Pilotenheadsets

Het 17-cijferige serienummer van de headset zit onder het hoofdbandkussen. Mogelijk zit er een extra serienummer in het batterijvak van de bedieningsmodule.

Wearables

SoundWear Companion speaker

Het 17-cijferige serienummer zit op de onderkant van de speaker, bij de usb-aansluiting. Als er een cover op de speaker zit, rits je die los.

Bose Frames

Het 17-cijferige serienummer zit aan de binnenkant van het linkerzijde.

Speakers

Het serienummer zit op de achter- of onderkant van de speaker.

Home cinema

Het serienummer zit op de achter- of onderkant van de soundbar, op de achter- of onderkant van de Acoustimass-module of op de onderkant van de bedieningsconsole.

Aanvullende producten

Bluetooth®-headset

Het 4-cijferige serienummer zit op de achterkant van de headset, naast de oplaadpoort.