CineMate 220 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het bericht „USB-stuurprogramma's niet geïnstalleerd” wordt weergegeven

Dit bericht kan op uw computer worden weergegeven als er een probleem is met de communicatie met het Bose-systeem dat via USB op de computer is aangesloten. Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Om deze fout te voorkomen, sluit u de SoundTouch wireless adapter alleen aan op de computer wanneer de SoundTouch app daarom vraagt.

1. Koppel de USB-kabel los van de adapter en van de computer
  2. Sluit de SoundTouch app
  3. Open de SoundTouch app opnieuw
  4. Start Setup opnieuw en wacht totdat de app u vraagt de US Bcable aan te sluiten voordat u deze aansluit.