SoundLink® Air digital music system

Verkocht vanaf 2012 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audio verzenden naar uw SoundLink Air

We begeleiden u door het verzenden van audio van uw apparaat naar uw luidspreker.

Audio afspelen via AirPlay:

1. O neen AirPla ydevice, tik of klik op het AirPlay-pictogram icon en selecteer uw product uit de lijst met beschikbare sprekers
    Tip: Als het apparaat een AppleTV is, selecteert u uw luidspreker voor de lijst met luidsprekers in Settings > AirPlay (On) > Speakers
  2. Speel muziek af op het AirPlay-apparaat.

Afspeelbediening (bijv. Afspelen/pauzeren en overslaan) kan worden bediend met uw SoundLink Ai rafstandsbediening. (Tip: Ga in iTunes naar Preferences > Device and enable allow iTunes control from remote speakers). Als uw product een apparaat afspeelt dat is aangesloten op de AUX I naansluiting aan de achterkant van de luidspreker, schakelt het automatisch over naar AirPlay-audio wanneer het apparaat wordt gestart vanaf uw AirPlay-apparaat.

Stuur audio van een Mac met OS X 10.8 (Mountain Lion) naar je Bose-systeem.

Methode Systeemvoorkeuren

1. Klik op het Apple -pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm
  2. Klik in het Apple-menu op Systeemvoorkeuren...

Mac screenshot showing the System Preferences selection

3. Klik op het pictogram Geluid.

Mac screenshot showing the sound icon

4. Klik op het tabblad uitvoer om de beschikbare geluidsuitvoerapparaten weer te geven
  5. Selecteer het Bose-systeem als het audio-uitvoerapparaat van de computer

Mac screenshot showing the Bose SoundLink Air selection

Methode met optieknop

1. Houd de toets Option ingedrukt terwijl u op het luidsprekerpictogram in de menubalk klikt

Mac screenshot showing the Bose system name selection

2. Selecteer het Bose-systeem als het audio-uitvoerapparaat van de computer

Deze functie kan ook worden gebruikt voor het afspelen van audio op elke AirPlay-luidspreker van een toepassing of webpagina van derden, zoals Pandora. Houd er rekening mee dat video die wordt afgespeeld vanaf een webpagina of toepassing van derden, mogelijk niet synchroon is met de video. (Deze vertraging is niet aanwezig in iTunes vanwege de verwerking die is ingebouwd in de iTunes-software met AirPlay.)