Wave® music system IV

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Wave Bluetooth-muziekadapter aansluiten

De Wave Bluetooth-muziekadapter kan worden aangesloten op compatibele Wave-systemen om draadloze Bluetooth-audioweergave met uw Wave-systeem mogelijk te maken.

De Wave Bluetooth® Music-adapter aansluiten:

1. Sluit de adapter aan op de Bose link -aansluiting aan de achterkant van het Wave-systeem
    Tip: Op de connector moet u de woorden Bose link naar boven zien te zetten

Boselink connector and adapter placement

2. Plaats de adapter in de buurt van uw systeem; deze hoeft niet zichtbaar te zijn
    Tip: Als de adapter links van het systeem staat terwijl u naar het systeem gericht bent, houd deze dan op 5 cm afstand om  storing in AM-radio-ontvangst te voorkomen
Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenals u een Bluetooth®-apparaat wilt aansluiten.