SoundTouch 30 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bluetooth®-apparaat werkt niet op afstand

Als de Bluetooth-verbinding tussen uw product en een aangesloten audioapparaat alleen binnen het korte bereik van uw product betrouwbaar is, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 10 meter (33 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 10 m (33 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Probeer het Bluetooth®-apparaat dichter bij uw product te brengen.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 10 m (33 inch); het bereik kan echter wel worden veroorzaakt door interferentie , lik ewalls, metaal, deur sor andere Bluetooth-apparaten in de omgeving. Controleer of het probleem is opgelost wanneer uw Bluetooth-apparaat en product zich in de buurt bevinden.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Controleer op storingsbronnen.

De elektronica kan interferentie van andere elektronica die op hetzelfde stroomcircuit is aangesloten of die in de buurt is aangesloten, opvangen. Probeer het netsnoer los te koppelen van dergelijke elektronische apparaten in de buurt (bijv. Laptop/telefoon oplader, TV, Kabel-box, seizoensgebonden verlichting, magnetron, enz.). Als het probleem is opgelost, probeert u het apparaat of uw product aan te sluiten op een ander stroomcircuit of verder weg.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.