Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2017 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan telefoongesprekken met Bose-producten niet beantwoorden of beëindigen

Als de knop voor het aannemen/beëindigen van gesprekken op uw Bose ® -hoofdtelefoon of Bluetooth ® -luidspreker geen telefoongesprekken beantwoordt of beëindigt, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 10 meter (33 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 10 m (33 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Sommige apps voor telefoon-/videogesprekken van derden worden niet ondersteund door Bluetooth®-luidsprekers.

Bluetooth-luidsprekers ondersteunen Hands-Free Profile (HFP), maar niet headset Profile (HSP) voor Bluetooth-profielen. Veel apps, waaronder Skype, WhatsApp en Facebook Messenger, maken gebruik van het HSP-profiel. Hierdoor worden oproepen die worden gedaan met apps zonder HFP-ondersteuning niet gehoord of bestuurd via de Bluetooth-luidspreker.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.