Lifestyle® SoundTouch® 535 entertainment system

Verkocht vanaf 2015 tot 2016

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het systeem herkent de USB-sleutel niet

Uw systeem herkent de aangesloten USB-sleutel mogelijk niet. Probeer het volgende:

Verwijder de USB-stick en plaats deze opnieuw.

Mogelijk is de USB-stick niet goed aangesloten op de USB-aansluiting op de bedieningsconsole. Disconnect and firmly reseat the connector.

Reset uw bedieningsconsole.

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer de USB-poort aan de achterkant van de console.

Uw systeem heeft twee USB-poorten die kunnen worden gebruikt voor systeemupdates: Één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de systeemconsole. Als u niet in staat bent om de ene poort te gebruiken, probeert u de andere.

Probeer een ander USB-station.

Als het systeem moeilijk informatie van dit specifieke USB-station leest, probeer dan een ander station. (Tip: Als u een leeg station hebt, formatteert u het met FAT32 voor de beste compatibiliteit. Sluit in Windows het station aan, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer formatteren en kies FAT32. Op Mac OS opent u Disk Utility, wist u het station en selecteert u FAT32 tijdens het opnieuw formatteren.)

De bedieningsconsole heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft de bedieningsconsole mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van de bedieningsconsole. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.