SoundLink® around-ear wireless headphones II

Verkocht vanaf 2015 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een telefoongesprek beantwoorden of beëindigen

Je Bose-product kan functies voor telefoongesprekken beantwoorden, beëindigen en bedienen. Hierdoor kunt u eenvoudig telefoongesprekken aannemen zonder toegang te hebben tot de bedieningselementen op uw mobiele apparaat.

Druk eenmaal op de multifunctionele knop.

Eén keer drukken op de multifunctionele knop icon hiermee beantwoordt u een inkomende oproep. Als u nogmaals op de multifunctionele knop drukt, wordt een actief telefoongesprek beëindigd, zolang er geen ander actief gesprek is. De headset zorgt voor een inkomende beltoon met twee notities als er een specifieke beltoon is (bijv. Audioclip) wordt niet verzonden vanaf het aangesloten apparaat via Bluetooth®, gevolgd door een gesproken prompt met de beller-ID (indien ingeschakeld in de headset)

Als u in gesprek bent en er een tweede gesprek binnenkomt op de headset, drukt u één keer op de multifunctionele knop icon knop beantwoordt dat gesprek en plaatst het eerste gesprek in de wachtstand.

Selecteer de Bluetooth®-headset als audiobron tijdens het gesprek.

Sommige apparaten leiden de audio van een telefoongesprek naar de telefoon in plaats van naar de headset als de oproep is beantwoord via de telefoon. Gesprekken die met deze methode worden beantwoord, kunnen het geluid naar de headset laten doorverbinden door ofwel 1) Bluetooth in te schakelen als audiobron tijdens het gesprek, of 2) door de gespreksknop op de headset ingedrukt te houden (als er slechts één gesprek is verbonden). Deze actie kan worden voorkomen door het gesprek te beantwoorden met de gespreksknop op de headset.