Wave® radio IV

Verkocht vanaf 2015 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De SoundLink USB-sleutel opnieuw aan uw systeem koppelen

Als u uw SoundLink-adapter opnieuw moet aansluiten of deze niet in eerste instantie kon aansluiten, kunt u de USB-sleutel en de SoundLink-ontvanger handmatig activeren om uw Wave-systeem opnieuw te koppelen.

De SoundLink-adapter en de USB-sleutel handmatig koppelen:

1. Schakel Bluetooth® uit op alle Bluetooth -apparaten in de buurt
  2. Poed ron the Wave-systeem en selecteer de SoundLink-bron
    Tip: Als u problemen ondervindt, controleer dan of de SoundLink-adapter goed is aangesloten op de Bose Link -aansluiting op het Wave-systeem
  3. Houd op de afstandsbediening de knop 5 ingedrukt tot ZICHTBAAR wordt weergegeven op het display van het Wave-systeem
  4. Houd de knop o nde USB-toets ingedrukt voor fiv eseconds: Het lampje op de USB-sleutel begint te knipperen
    Tip: Als u problemen ondervindt, controleer dan of de USB-stick goed is aangesloten op de computer en of de computer is ingeschakeld
  5. Wacht tot de adapter en de USB-sleutel zijn aangesloten: VERBINDEN VAN COMPUTE Rverschijnt op het scherm van het WAV -systeem en BEREKEN  vervolgens Rwhen connected.