SoundDock® 10 system

Verkocht vanaf 2009 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De volumebalk wordt niet weergegeven op de iPod

Als u de iPod/iPhone op het station hebt geplaatst geen volumebalk op het display weergeeft wanneer het volume wordt aangepast, probeer dan het volgende:

Het kan 10 seconden duren voordat de volumebalk wordt weergegeven.

Wanneer een iPod voor het eerst in het station wordt geplaatst, kan het tot 10 seconden duren voordat deze met de SoundDock is gesynchroniseerd. Gedurende deze tijd wordt de volumebalk mogelijk niet weergegeven op de iPod. Het volume kan nog steeds worden geregeld via de SoundDock-afstandsbediening.

Als er zich een hoes op uw iPod/iPhone bevindt, probeert u deze te verwijderen.

Een hoes of hoes kan ervoor zorgen dat uw apparaat niet goed kan worden aangesloten. Als u een tas gebruikt, verwijdert u deze, plaatst u het apparaat opnieuw in het station en probeert u het opnieuw.

Zorg ervoor dat de iPod of iPhone goed in het station is geplaatst.

Om audio te produceren en op te laden moet de iPod of iPhone goed in het station zijn geplaatst. Verwijder de kabel en plaats deze opnieuw in het station om een veilige verbinding te garanderen. Bij sommige modellen hoort u een bevestigingstoon om aan te geven dat het station goed is aangesloten.