Bose QuietComfort® 45 Headphones

Verkocht vanaf 2021 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De volumeknoppen van de headset veranderen het volumeniveau niet van het aangesloten apparaat

Als u het volume niet kunt regelen van een apparaat dat is aangesloten op uw headset met de bedieningselementen van de headset, probeer dan het volgende:

Controleer of de headset met de audiokabel op uw apparaat is aangesloten.

De headset kan worden aangesloten via Bluetooth® of de audiokabel. Wanneer u de kabel gebruikt, zijn de bedieningselementen op de headset uitgeschakeld. In deze instelling scant u het volume van een dplayback-controlescan mad eusing het aangesloten apparaat.

Probeer TTY uit te schakelen, indien ingeschakeld, in het instellingenmenu van uw toestel.

Zoek in de telefooninstellingen van uw toestel naar  de TTY -instelling. Deze settine -gcan is nuttig voor gehoorstoornissen. Als deze optie is ingeschakeld, zal het volume van uw devische emight b esteer echter niet zo sterk afnemen als wanneer de instelling is uitgeschakeld. Schakel TTY uit en probeer het opnieuw als deze optie is ingeschakeld.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.