SoundLink® Air digital music system

Verkocht vanaf 2012 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Volg deze stappen om naar andere audiobronnen te luisteren:

Gestreamde audio:

1. Start een muziek-app op een AirPlay-compatibel apparaat of computer. Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als het SoundLink Air-systeem
  2. Om te zorgen dat het beginvolume niet te hard is, schuif je de volumeregelaar in de muziekapp naar een punt lager dan ongeveer een derde van het maximale volume
  3. Ga naar het AirPlay-pictogram en selecteer „SoundLink Air” (of de naam die u hebt gegeven) in de lijst met beschikbare luidsprekers
    1. Als het apparaat een Apple TV is, selecteert u de systeemnaam in de lijst met luidsprekers in Settings > AirPlay (On) > Speakers
  4. Start het afspelen van muzieknummers
Met de knoppen afspelen/Pauze, vooruit en achteruit springen op de SoundLink Air-afstandsbediening kunt u het afspelen van de muziek regelen.

Opmerking: Als u iTunes op afstand wilt bedienen met de SoundLink Air-afstandsbediening, moet u een instelling wijzigen in het menu Voorkeuren van iTunes. Start iTunes en open het menu Bewerken. Selecteer Voorkeuren en klik op apparaten. Klik om een vinkje te plaatsen naast „iTunes-audiobediening via externe luidsprekers toestaan”.

Apparaat aangesloten op AUDIO IN:

1. Stel op het aangesloten apparaat het volume in op 80% van het maximum.
  2. Druk op de afstandsbediening van de SoundLink Air op de AUX-knop. De AUX-indicator op het voorpaneel brandt wit.
  3. Gebruik het SoundLink Air-systeem of de volumeknoppen op de afstandsbediening om het geluidsniveau in te stellen
Opmerking: De SoundLink Air-afstandsbediening regelt geen functies op een AUX-apparaat dat is aangesloten op de AUDIO IN-aansluiting.