Bose® Solo 10 TV sound system

Verkocht vanaf 2014 tot 2016

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Als u een aangesloten analoog apparaat wilt selecteren, houdt u de blauwe knop op de afstandsbediening ingedrukt.

De mogelijkheid om handmatig de analoge ingang te selecteren is alleen beschikbaar op systemen met bijgewerkte software. Deze functie was bedoeld om de Bose Bluetooth®-audioadapter te integreren. Als deze instructies niet werken, raadpleegt u de software of firmware van uw product bijwerken.

Opmerking: Uw systeem selecteert automatisch aangesloten apparaten in deze volgorde: Optisch, digitaal coax, analoog. Als een coax en optische bron bijvoorbeeld beide zijn aangesloten en ingeschakeld, is optisch te horen). Sommige apparaten zenden altijd signaal uit hun digitale uitgang, ondanks hun volume- of energiestatus, wat kan voorkomen dat uw systeem automatisch overschakelt naar de analoge ingang, omdat het de digitale bron als actief ziet. In deze gevallen kunt u handmatig schakelen.

Handmatig overschakelen naar de analoge ingang:

Opmerking: Voor Solo 10-systemen is de universele afstandsbediening RC-PWSII vereist.
  1. Houd op de afstandsbediening de blauwe knop ingedrukt
  2. Om de analoge ingang uit te schakelen en terug te keren naar de normale werking, houdt u de blauwe knop opnieuw ingedrukt