Bose Soundbar 500

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan Bose-luidspreker niet selecteren of bedienen als Chromecast-luidspreker

Als je Bose-luidspreker niet wordt weergegeven in het Chromecast-menu of als het apparaat de Chromecast-functies op je luidspreker niet kan bedienen, probeer dan het volgende:

Controleer of de ingebouwde Chromecast-functie is ingeschakeld voor de luidspreker.

Controleer in de Bose Music-app of de ingebouwde Chromecast-functie is ingeschakeld voor de luidspreker waarop u wilt casten. Zie Chromecast Built-in in in- of uitschakelenvoor meer informatie. Als je Bose Music-account meerdere luidsprekers bevat, moet deze functie voor elke luidspreker worden ingeschakeld. Deze functie is niet beschikbaar bij Bose-hoofdtelefoons; deze is alleen beschikbaar met luidsprekers die via het netwerk zijn aangesloten en compatibel zijn met de Bose Music-app.

Als de app ook video verzendt via Chromecast, wordt de luidspreker niet weergegeven in de lijst met Chromecast-apparaten.

Gebruik een app die muziek uitstraalt en geen video, zoals YouTube Music Premium, Spotify, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, Of een andere muziek-app die geschikt is voor Chromecast. Alleen audio kan naar Bose-luidsprekers worden gecast; video-inhoud kan niet worden gecast.

Controleer of je je product kunt selecteren in de Bose Music-app.

Als de app uw product niet kan vinden, raadpleegt u de Bose Music-app detecteert het productniet .

Schakel Wi-Fi op het bronapparaat uit en weer in.

Het apparaat dat u gebruikt om audio te starten, kan problemen hebben met de communicatie op het netwerk. Schakel de Wi-Fi-instelling uit en weer in om een netwerkverbinding tot stand te brengen.

Sluit de muziek-app die Chromecast gebruikt af en wacht 10 seconden voordat u het opnieuw probeert.

Sluit de app casting naar de Bose ® -luidspreker. Nadat u hebt gewacht en de app opnieuw hebt geopend, bepaalt u of er een Chromecast-verbinding kan worden gemaakt in dezelfde of andere muziek-app met Chromecast.

Zorg ervoor dat het Chromecast-bronapparaat is aangesloten op hetzelfde netwerk als de Bose-luidspreker.

Om Chromecast te kunnen gebruiken, moet het apparaat dat naar de Bose ® -luidspreker gieten zich op hetzelfde netwerk bevinden. Als het apparaat bijvoorbeeld op het gastnetwerk is aangesloten en het systeem zich op het hoofdnetwerk bevindt, werkt Chromecast niet. Zoek de netwerknaam waarmee je bent verbonden in de Wi-Fi-instellingen van je apparaat en bepaal vervolgens of je Bose-luidspreker is verbonden met dezelfde netwerknaam. Zie de naam van het Wi-Fi-netwerk en de signaalsterkte van uw product bepalenvoor meer informatie.” Als de twee apparaten zich op verschillende netwerken bevinden, wijzigt u het netwerk van het apparaat dat de Chromecast-verbinding maakt, zodat het overeenkomt met dat van het Bose-systeem.

Start het Chromecast-bronapparaat opnieuw op.

Eletronics zou van tijd tot tijd opnieuw moeten worden ingesteld, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Controleer of het Chromecast-bronapparaat geen VPN gebruikt.

Als een apparaat een VPN (Virtual Private Network) gebruikt, wordt dit mogelijk niet door andere apparaten in uw netwerk gezien, zoals uw product. Verbreek de VPN als deze in gebruik is en probeer het opnieuw.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)