Bose Sport Earbuds

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een My Bose-account verwijderen (alleen iOS-apparaten)

Als je een Apple iOS-apparaat hebt, kun je je My Bose-account sluiten via de Bose-app (deze optie is niet beschikbaar voor Android-apparaten). Als je je account sluit, wordt je hele My Bose-account verwijderd. Je hebt geen toegang tot Bose-services of -toepassingen waar je je aanmeldt met dat account. Dit omvat de SoundTouch app, de Bose Connect app, de Bose Music app en de Bose Pro Community. Je kunt ook bepaalde functies van je Bose-producten kwijtraken die deze services of toepassingen vereisen.

Sluit je My Bose-account via de Bose Music-app.

1. Open de Bose Music-app
  2. Tik in de rechterbovenhoek op het pictogram Mijn account
  3. Blader omlaag naar het GEDEELTE VOORKEUREN en tik op Mijn account sluiten. Hierdoor wordt de pagina voor het annuleren van accounts geopend in de webbrowser van uw toestel
  4. Vul de vereiste velden in en tik op Verzenden.