Wave® music system IV

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bluetooth®-producten van Bose met elkaar verbinden

Als je meer dan één Bose ® Bluetoot ® -luidspreker of -hoofdtelefoon hebt, vind je informatie over het verbinden van deze luidsprekers.

Wanneer u de Wave Bluetooth®-adapter gebruikt, ontvangt uw product Bluetooth-audio, maar verzendt het geen Bluetooth-audio naar een ander apparaat.

De meeste Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons, zoals je Bose-producten, zijn Bluetooth-ontvangers. Dit betekent dat ze geluid kunnen ontvangen en afspelen dat naar hen wordt verzonden vanaf een Bluetooth-zender (d.w.z. een smartphone of laptop). Omdat je Bose-producten alleen geluid kunnen ontvangen, kunnen ze geen geluid naar elkaar sturen.