Bose Soundbar 500

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Voice4Video instellen

Zodra Amazon Alexa (waar beschikbaar) is gekoppeld aan je Bose Music-account, verschijnt de optie Voice4Video in het menu Instellingen van de Bose Music-app. Nadat u de volgende stappen hebt uitgevoerd, kunt u uw TV, kabel- of satellietdoos met uw stem inschakelen en bedienen.

Tijdens de eerste installatie kunt u doorgaan met het proces om Alexa te configureren om van kanaal te veranderen op een kabel- of satellietdoos, en de tv-ingang naar behoefte te wijzigen.

Als Alexa eenmaal is gekoppeld aan je Bose Music-account, kan hij worden geconfigureerd om een kabel of satelliet te bedienen die op je tv is aangesloten. Volg de instructies van de app om de tv-ingang te geven waarop de kabel-/satellietdoos is aangesloten, uw postcode en de provider van de tv-service.

Als u Alexa wilt configureren om andere apparaten te bedienen na de eerste installatie, tikt u op het pictogram Instellingen icon, Selecteert u de Alexa Voice Assistant, tikt u op apparaten, selecteert u een TV instellenen volgt u de instructies van de app.

Dit zijn de schermen die u tijdens de installatie ziet: