Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2021 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bluetooth 4.2 versus Bluetooth 5.1

Meer informatie over de Bluetooth-versie in uw product en waarom deze is gekozen.

Waarom Bluetooth 4.2 via Bluetooth 5.1

Bose streeft ernaar altijd een geweldig product te leveren met geweldige prestaties. We houden bij het ontwerpen van een nieuw product rekening met alles. We kijken naar de voordelen voor alle functies en functies. Omdat er geen verandering was in de specificatie van het Bluetooth A2DP stereo-audioprofiel, hadden de verbeteringen tussen de twee versies (Bluetooth 4.2 en Bluetooth 5.1) geen invloed op de audioprestaties van de SoundLink Flex. Gezien de beperkte voordelen van Bluetooth 5.1 hebben we besloten om hardware te gebruiken die eerder in de SoundLink Micro werd gebruikt. Deze hardware heeft het voordeel van grondige tests in het veld, samen met bewezen interoperabiliteit en betrouwbaarheid.