Bose Sleepbuds™ II

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat via de Bose-app

Ontdek hoe je de Bose-app kunt gebruiken om je product draadloos te koppelen aan een Bluetooth-apparaat, zoals een smartphone of computer. Hiermee kunt u het geluid regelen dat u van uw product hoort.

Sluit een smartphone of tablet aan waarop de Bose Sleep-app wordt uitgevoerd.

U kunt een mobiel apparaat aansluiten en uw slaapknoppen niet configureren. Als je dat nog niet hebt, installeer dan de gratis Bose Sleep app op de smartphone of tablet die je wilt verbinden. U kunt deze downloaden van de App Store of Google Play.

• Als u uw slaapknoppen wilt verbinden, opent u de app slaap en volgt u de instructies.
  • Als u later opnieuw verbinding wilt maken of als Bluetooth is ingeschakeld op uw apparaat, verwijdert u uw slaapknoppen uit de behuizing. Ze maken automatisch opnieuw verbinding met het apparaat dat onlangs is aangesloten zolang het binnen het Bluetooth-bereik ligt.

Als u geen verbinding kunt maken met een Bluetooth®-apparaat, probeer dan onze suggesties voor probleemoplossing.