Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Namen die door verschillende merken worden gebruikt voor CEC

CEC (Consumer Electronics Control) is een functie van veel HDMI-apparaten waarmee apparaten die via HDMI zijn aangesloten met elkaar kunnen communiceren. Dit is bijvoorbeeld handig om meerdere apparaten te bedienen met één afstandsbediening. CEC moet mogelijk in elk apparaatmenu worden ingeschakeld om te kunnen werken. Ontdek hoe verschillende merken kunnen verwijzen naar HDMI-CEC in apparaatmenu's.

Dit zijn namen die verschillende merken kunnen gebruiken voor HDMI-CEC.

• AOC: E-link
  • Emerson: Fun-Link
  • Funai: Fun-Link
  • Hitachi: HDMI-CEC
  • Insigne: INlink
  • ITT: T-koppeling
  • LG: SimpLinkSimpLink
  • Magnavox: Fun-Link
  • Mitsubishi: NetCommand voor HDMI, Realink voor HDMI
  • Onkyo: RIHD, Remote Interactive via HDMI
  • Panasonic: VIERA Link, HDAVI Control, EZ-Sync
  • Philips: EasyLink, Fun-Link
  • Pionier: Kuro Link
  • Roku: 1-Tik op afspelen
  • RunCO: RuncoLink
  • Samsun: Anynet+
  • Scherp: Aquios-koppeling
  • Sony: BRAVIA Link, BRAVIA Sync, Control voor HDMI
  • Thomson: T-koppeling
  • TOSHIBA: CE-Link, Regza Link
  • VIZIO: CEC