Bose noise-masking sleepbuds™

Verkocht vanaf 2018 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Slaapgeluiden worden op de telefoon afgespeeld in plaats van op de slaapknoppen

Als u een geluidsmaskerend geluid afspeelt in de Bose Sleep-app, maar het geluid uit de luidspreker op uw mobiele apparaat hoort in plaats van uw slaapknoppen, let dan op het volgende:

Wanneer u door de geluidsbibliotheek bladert in de app slaapstand, worden geluiden afgespeeld via de luidspreker van uw mobiele apparaat.

Wanneer u in de app slaapstand op het pictogram Rooster tikt om de geluidsbibliotheekweer te geven , kunt u de geluidsbibliotheek weergeven door op een afspeelknop onder een geluid te tikken. Dit wordt weergegeven op de luidspreker van uw mobiele apparaat. Als u het op uw slaapknoppen wilt horen, moet u er zeker van zijn dat het naar uw slaapknoppen is overgebracht. Als dit het geval is, tikt u op het hartpictogram om Mijn geluidenweer te geven. Dit zijn de geluiden die momenteel op je Sleepbuds geladen zijn, die je op je Sleepbuds kunt spelen en horen. Zie geluiden weergeven, toevoegen en verwijderen in de app slaapstandvoor meer informatie.