Bose Smart Soundbar 700

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Gegroepeerde AirPlay-luidsprekers worden niet synchroon afgespeeld

Als u muziek afspeelt van een AirPlay-apparaat naar een groep AirPlay-luidsprekers en er een vertraging tussen de luidsprekers optreedt, probeert u het volgende:

Controleer bij het afspelen vanaf een groep AirPlay-luidsprekers of er een mix- of AirPlay 1- en AirPlay 2-luidsprekers in de groep zitten.

Als u sommige luidsprekers hebt die AirPlay 1 ondersteunen en sommige die AirPlay 2 ondersteunen, kunt u ze samen afspelen als AirPla ygroup door te streamen via AirPlay  1in plaats van AirPlay 2. Wanneer u op deze manier oudere en nieuwere systemen afspeelt, is het geluid tussen de systemen mogelijk niet synchroon. Voor geluid in meerdere kamers dat synchroon kan worden afgespeeld, groepeert u alleen AirPlay 2-compatibele producten.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Als meerdere Bose-systemen worden gegroepeerd, controleer dan of een Wi-Fi-netwerkextender of -repeater in gebruik is.

Het Bose-systeem dat je niet synchroon wilt afspelen als een groep, kan een indeling van syn cif sommige systemen in de grou pare verbonden zijn met een draadloze range extender en andere sare verbonden met je router. Omdat de extender een signaal van de router ontvangt dat vervolgens opnieuw wordt uitgezonden, kunnen systemen die op de extender zijn aangesloten later signalen ontvangen dan het signaal dat rechtstreeks van de router wordt ontvangen. Om te voorkomen dat deze systemen buiten het bereik van de router komen, sluit u de mdirect aan op de route rmet een Ethernet-kabel (indien mogelijk). Anders kunt u proberen de systemen of router te verplaatsen zodat ze allemaal verbinding maken met de router of de extender.