Bose Soundbar 500

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De Bose Music-app werkt niet met een apparaat waarop wordt uitgevoerd Android 5.1

Volg deze instructies om de Bose Music-app te installeren die compatibel is met apparaten met versie 5.1 van het Android-besturingssysteem.

Verwijder de Bose Music-app en installeer versie 3.4.5 van Bose.com.

1. Verwijder de Bose Music-app die momenteel op uw apparaat is geïnstalleerd. Hiervoor zoekt u de app in het gedeelte toepassingen van het menu Instellingen en selecteert u verwijderen.
  2. Schakel in het gedeelte Beveiliging van het menu Instellingen de functie „onbekende bronnen” in.
  3. Download versie 3.4.5 van de Bose Music-app op het apparaat met Android OS 5.1. Deze bevindt zich hier op Bose.com.
  4. Selecteer openen onder aan het scherm als het downloaden is voltooid of zoek het bestand met de titel „bosemusic-v3.4.5.apk” in de map Download.
  5. Open na installatie de Bose Music-app en meld u aan bij uw Bose Music-account.
  6. Sluit de Bose Music-app af, ga terug naar het gedeelte Beveiliging van het menu Instellingen en schakel de functie „onbekende bronnen” uit.