Bose Smart Soundbar 700

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De herstelmodus gebruiken

Uw product heeft een herstelmodus, die kan helpen in gevallen waarin het niet meer reageert. Dit proces mag alleen worden gebruikt om de werking van een luidspreker of versterker te herstellen die tijdens of onmiddellijk na een update onbruikbaar is geworden. Tijdens dit proces kunnen de systeeminstellingen verloren gaan.

BELANGRIJK: Dit proces mag niet worden gebruikt als de luidspreker zojuist is teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Als u de fabrieksinstellingen van de luidspreker herstelt, worden alle opgeslagen Wi-Fi-netwerkreferenties verwijderd die  nodig zijn om de herstelmodus te voltooien.

De herstelmodus openen:

1. Haal de stekker van de luidspreker uit het stopcontact en wacht 30 seconden
  2. Sluit de luidspreker weer aan op de voeding
  3. Wanneer de lichtbalk brandt, volgt u de onderstaande stappen binnen tien seconden:
    Tip: Druk niet snel om en om op de knop. Wacht één seconde tussen het indrukken
    1. Tik op de luidspreker eenmaal op de knop Actie
    2. Tik eenmaal op de knop microfoon uit
    3. Tik nogmaals op de knop Actie
    4. Tik nogmaals op de knop microfoon uit .

Dingen om over dit proces te weten te komen

• De lichtbalk knippert groen om aan te geven dat de luidspreker in de herstelmodus is gekomen. De luidspreker probeert vervolgens de nieuwste update te downloaden en te installeren. De lichtbalk schuift wit van links naar rechts tijdens het downloaden en vervolgens van rechts naar links tijdens de installatie. Dit kan enkele minuten duren (vaak ongeveer 20 minuten). Als de lichtbalk uitgaat, schakelt u de luidspreker in, opent u de Bose Music-app en voegt u de luidspreker toe aan uw account
  • Als de lichtbalk niet groen knippert nadat de vier knoppen zijn ingedrukt, start u het proces opnieuw en blijft u 30 seconden lang afwisselend op de knoppen Actie en microfoon uit drukken
  • Als de luidspreker nog niet eerder verbinding heeft gemaakt met uw Wi-Fi-netwerk, volgt u de bovenstaande stappen en probeert u verbinding te maken met Wi-Fi via de alternatieve methode. Zie verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk voor meer informatie
  • Als er een rode lichtbalk verschijnt, heeft de luidspreker onderhoud nodig