Bose QuietComfort® Earbuds II

Verkocht vanaf 2022 tot 2024

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het product resetten

Een reset kan uw product opnieuw opstarten of kan lokaal opgeslagen productinstellingen wissen, zoals lijsten met gekoppelde apparaten. Ontdek welke optie beschikbaar is om uw product te resetten.

Uw product resetten:

BELANGRIJK: Als de vorige probleemoplossing het probleem niet oplost, probeert u uw product opnieuw in te stellen.
Volg deze instructies in de volgende volgorde:

Verwijder de Bose Music App:

1. Open het Bose Music ap pand Tik op het pictogram „Account” in de rechterbovenhoek .
  2. Selecteer „Producten beheren”.
  3. Tik op „Bewerken”.
  4. Selecteer de 'Bose QC earbuds II.
  5. Tik op „verwijderen”.
  6.  Tik in het volgende scherm op „verwijderen”.
  7. Sluit de Bose Music App

Wis de  Bluetooth-geschiedenis van de telefoon:

1. Ga naar het Bluetooth-instellingenmenu van uw telefoon
  2. Clea rall vermeldt de  Bose QC-oordopjes II uit de Bluetooth-apparatenlijst, inclusief elke duplicatie met 'LE' in de naam. Wissen kan per apparaat verschillen. Zoek naar „Clear”, „Unpair” of „Forget”.

Wis de   Bluetooth-koppelingslijst van het product en maak opnieuw verbinding met de Bose Music App:

1. Sluit de oplaadcassette aan op een USB-wandoplader (geen computer of laptop).
  2. Plaats beide oordopjes in het etui. Houd het deksel open. De LED's van de oordopjes gaan branden  als de knoppen in de tas worden geplaatst. Als de LED niet oplicht, drukt u de knoppen omlaag om te voorkomen dat ze een stevige verbinding maken met de oplaadpinnen
  3. Houd de Bluetooth -knop op de achterkant van de hoes 30 seconden ingedrukt terwijl de hoes open is en de oordopjes erin zitten (het statuslampje van de oordopjes knippert blauw terwijl u de  eButton ingedrukt houdt). Vervolgens knippert het estatus-lampje  2 keer wit, knippert het langzaam blauw en gaat het vervolgens uit.
  4. Laat de knop los. De status van het oordopje  knippert 5  keer wit en knippert vervolgens langzaam blauw. Het apparaat bevindt zich nu in de koppelmodus en is gereed om verbinding te maken.
  5. Open je Bose Music-APP en volg de instructies op het scherm om  je Bose QC-oordopjes II aan te sluiten