SoundTouch 30 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Foutcode 4501 verschijnt in de SoundTouch app

Dit foutbericht kan om verschillende redenen worden weergegeven. Omdat het niet te maken heeft met een specifiek probleem, kunt u algemene probleemoplossing proberen die een verscheidenheid aan problemen kan oplossen. Hier volgen enkele suggesties:

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Sluit de Bose-app en open deze opnieuw.

Het sluiten van een app verschilt per apparaat en besturingssysteem. Hieronder worden de gebruikelijke methoden voor mobiele apparaten weergegeven:

Op iOS-apparaten:
  1. Afhankelijk van uw iOS-apparaat tikt u twee keer op de Home -knop of veegt u omhoog vanaf de botto mcente rof het scherm om activ eapps te bekijken
  2. Veeg naar links of rechts om de app te vinden die u wilt sluiten
  3. Veeg omhoog over de app om deze te sluiten.
Op Android-apparaten:
  1. Houd in het beginscherm het app-pictogram ingedrukt
  2. Tik op App-info in het pop-upvenster dat wordt weergegeven
  3. Tik in het scherm App-info op stoppen forceren.

Probeer het station af te spelen via de website of app van de muziekservice.

Ga naar de app voor de muziekservice o rgo t ode website van de muziekservice en zoek vervolgens naar het estation. Als u het station niet kunt vinden of afspelen via de website of app van de muziekservice, is er een probleem met die zenderstream.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Verwijder de Bose-app en installeer deze opnieuw.

Als er een probleem is opgetreden met de eapp, verwijdert u deze van uw toestel, downloadt u een dreinstall en probeert u het opnieuw.

Verwijder de Music Service-account en voeg deze opnieuw toe aan je Bose-account.

Als het probleem verband houdt met een bepaalde service, probeert u de service te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Zie een muziekservice verwijderen van je SoundTouch-accountvoor meer informatie. Nadat u de service hebt verwijderd, selecteert u deze opnieuw, kiest U ACCOUNT TOEVOEGEN en voert u uw accountgegevens in.

Probeer het systeem te verwijderen en opnieuw toe te voegen aan je SoundTouch-account.

Als er een probleem is met het verbinden of communiceren met uw systeem, kan het helpen om het te verwijderen en opnieuw toe te voegen aan uw account. Zie voor meer informatie een systeem verwijderen van je Bose SoundTouch-account en  een SoundTouch system toevoegen aan je account.