Bose Noise Cancelling Headphones 700

Verkocht vanaf 2019 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Met de knoppen en aanraakknoppen

Uw hoofdtelefoon heeft zowel aanraakbediening als fysieke knoppen. Maak gebruik van aanraakbediening door over het aanraakoppervlak van de hoofdtelefoon te vegen of erop te tikken. Met aanraakbediening kun je audio afspelen of pauzeren, voor- of achteruit skippen, het volume wijzigen en eenvoudige belfuncties uitvoeren. Knoppen hebben standaardfuncties, zoals niveaus voor noise cancelling en de spraakassistent, maar je kunt de functies ook aanpassen in de Bose Music-app.

De bedieningselementen op uw hoofdtelefoon gebruiken:

Touchbediening

Het aanraakoppervlak bevindt zich aan de voorkant van de rechteroorschelp.

Bediening van media en volumeregeling

Afspelen/pauzeren: Tik tweemaal om audio af te spelen of te pauzeren vooruit: Veeg vooruit om naar de volgende track te gaan Terug: Veeg achteruit om naar de vorige track te gaan het volume wijzigen: veeg omhoog/omlaag om het volume harder/zachter te zetten

Oproepen

Een gesprek aannemen/beëindigen: Tik tweemaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen een inkomend gesprek weigeren: Houd 1 seconde ingedrukt om een gesprek te dempen:  Druk tijdens een gesprek kort op de knop Voice Assistan om de microfoon op de headset uit te schakelen. Dit werkt voor elk type gesprek, inclusief internetgesprekken, zoals Zoom, teams en anderen.

Houd de gesproken aanwijzingen ingeschakeld om te worden gewaarschuwd wanneer de hoofdhoogte is gedempt. Als u de headset op deze manier dempt, wordt alleen de microfoon van de headset gedempt. De microfoon op het aangesloten apparaat wordt niet gedempt. Het microfoonpictogram op het apparaat geeft dus niet aan dat het geluid is gedempt.

Bediening met knoppen

Power/Bluetooth® button Voice Assistant button Noise Control button

Aan-uit-/Bluetooth-knop

• Druk kort op deze knop om de hoofdtelefoon in of uit te schakelen
  • Houd t ingedrukt om een Bluetooth-apparaat te verbinden. U hoort „klaar om een ander apparaat aan te sluiten” en het Bluetooth-lampje knippert langzaam blauw

Spraakassistent-knop

• Je kunt de hoofdtelefoon zo programmeren dat je snel en eenvoudig toegang krijgt tot de functies van Google Assistant*, Amazon Alexa of spraakbediening op je mobiele apparaat
  • Wanneer u gthe Google Assistant* gebruikt, houdt u de knop ingedrukt terwijl u uw verzoek inwilligt. Druk kort op de knop om uw meldingen te horen
  • Als je Amazon Alexa gebruikt, druk je op de knop en laat je deze weer los. Spreek na het horen van een toon uw verzoek in

*Vanaf 7 december 2021 zal Google de Google Assistant niet langer ondersteunen als geïntegreerde functie op uw NCH700-hoofdtelefoon wanneer deze is aangesloten op een mobiel Apple-apparaat. Als u een spraakassistent als geïntegreerde functie op uw hoofdtelefoon wilt blijven gebruiken, kiest u een andere optie in de Bose Music-app onder Settings>Voice Assistant. Google Assistant blijft werken als een geïntegreerde functie wanneer uw hoofdtelefoon is aangesloten op Android-apparaten.

Noise control-knop

• Druk kort op deze knop om het huidige niveau van ruisonderdrukking te horen
  • Herhaal dit totdat u het gewenste niveau hoort
  • Houd 1 seconde ingedrukt voor de gespreksmodus
Gebruik de Bose Music-app om de standaardniveaus voor noise cancelling aan te passen.

Spotify One Touch gebruiken

Vereisten:

• Om de functie als snelkoppeling in de app te kunnen zien, moeten gebruikers over het volgende beschikken:
    • IOS-hoofdtelefoon firmware 1.8.2 en app versie 4.2.3 en hoger
    • Android app-versie 4.4.4 en omhoog

• Mus thave de nieuwste Spotify-app geïnstalleerd (premium of gratis)
  • Mus tbe is aangemeld bij de Spotify-app

De comfortbediening gebruiken

• Tik op de oorschelp en houd deze vast om Spotify te starten
  •  Houd ingedrukt om naar de volgende aanbevolen afspeellijst te gaan

U kunt een  anegatieve toon ervaren als:
  • Je hebt niet de nieuwste Spotify-app geïnstalleerd
  • Uw headphon is alleen aangesloten op een apparaat zonder telefoon (iPad, laptop, horloge, enz.)
  • U bent niet aangemeld bij de Spotify-app
  • U kunt de app tijdens een sessie sluiten (als u de app opnieuw opent of de headset uit- en weer inschakelt, wordt de functie weer ingeschakeld)
  • U kunt eis niet verbinden met de hoofdtelefoon