CineMate 220 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Nummers toevoegen aan en verwijderen uit een afspeellijst

Met afspeellijsten kunt u een wachtrij met muziek aanpassen die moet worden afgespeeld wanneer die afspeellijst is geselecteerd. Ontdek hoe u een afspeellijst kunt maken of nummers uit een bestaande afspeellijst kunt verwijderen.

Synology DiskStation-afspeellijsten beheren:

Een afspeellijst maken

1. Klik in de Synology DiskStation-app op Open Audio Station
    Tip: Als dit niet het geval is, downloadt u het Audio Station-add-on-pakket

DiskStation packages

2. Klik aan de linkerkant op afspeellijst

DiskStation playlists

3. Klik in de bovenste balk op maken, in het menu nselecteer afspeellijst

DiskStation Create menu

4. Voer een naam in voor de afspeellijst en schakel Toevoegen als gedeelde afspeellijstin en klik op OK. De afspeellijst wordt vervolgens weergegeven in de lijst met afspeellijsten

DiskStation naming playlist
    DiskStation playlists

Nummers toevoegen aan een afspeellijst

1. Klik in de Synology DiskStation-app op Open Audio Station
    Tip: Als dit niet het geval is, downloadt u het Audio Station-add-on-pakket

DiskStation packages

2. Klik aan de linkerkant op Bibliotheek
  3. Markeer de gewenste nummers aan de rechterkant
  4. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Opslaan in gedeelde afspeellijst. Klik vervolgens op de afspeellijst waaraan u wilt toevoegen.

DiskStation playlist options menu
Als de SoundTouch music server opnieuw is gesynchroniseerd, kunt u de nieuwe afspeellijst of het toevoegen van nummers vinden door naar Menu > [NAS drive name] > Music > Playlist > [Playlist name]te navigeren.