Bose Soundbar 500

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen ander apparaat bedienen met de Bose ® -afstandsbediening

Je kunt je universele afstandsbediening van Bose programmeren om een apparaat te bedienen van een ander merk dat op je systeem is aangesloten, zoals een tv, kabelbox of Blu-ray-speler. Als u geen code kunt vinden om een apparaat te bedienen of volledig te bedienen, probeer dan het volgende:

Controleer of je Bose-afstandsbediening je Bose-systeem kan bedienen.

Als de afstandsbediening uw systeem niet kan bedienen, raadpleegt u de afstandsbediening werkt met tussenpozen of kan uw Bose-product nietworden bediend.

Controleer of de juiste bron is geselecteerd.

Sommige functies op de Bose-afstandsbediening veranderen als de bron wordt gewijzigd. Druk op de afstandsbediening op de gewenste bron om te controleren of die in de juiste stand staat voor dat apparaat.

Probeer de afstandsbediening die is meegeleverd met het apparaat dat u probeert te bedienen.

Controleer of de originele afstandsbediening het apparaat kan bedienen. Als dit niet het geval is, is er mogelijk een probleem met het apparaat.

Als het apparaat dat u wilt bedienen is aangesloten met HDMI-kabels, zijn hier enkele suggesties:

Probeer het volgende:

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Stel het aangesloten audio- of videoapparaat opnieuw in.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd opnieuw worden ingesteld, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van het apparaat 30 seconden uit het stopcontact en wacht tot het apparaat is opgestart.

Programmeer de afstandsbediening opnieuw.

Zie de afstandsbediening programmerenvoor meer informatie.

Je kunt proberen de afstandsbediening opnieuw te programmeren.

Als er een instellingswijziging of fout is opgetreden met de afstandsbediening (of als het apparaat dat u probeert te bedienen is bijgewerkt en nu een andere code vereist), probeer dan uw afstandsbediening opnieuw te programmeren om uw apparaten te bedienen. Zie de afstandsbediening programmerenvoor meer informatie.

Probeer uw afstandsbediening opnieuw te programmeren met de optie Geavanceerd om handmatig het apparaat te selecteren dat u wilt bedienen.

Wanneer je je afstandsbediening gaat programmeren in de Bose-app, is er een geavanceerde optie. Met deze optie kunt u het merk en model van uw apparaat selecteren. Bepaal het merk en model van het apparaat dat u probeert te bedienen en selecteer vervolgens Geavanceerde programmeeropties om het apparaat handmatig te kiezen. Zie de afstandsbediening programmerenvoor meer informatie.

Beweeg de soundbar naar voren of verwijder eventuele obstakels in de buurt van de hoeken van de soundbar.

De soundbar bestuurt andere apparaten met behulp van IR-signalen. De IR-zenders bevinden zich in de hoeken van de soundbar. Als u de SoundBar naar voren beweegt, kunnen de IR-signalen op een andere manier door de kamer worden weerkaatsen, waardoor vaak de manier wordt verbeterd waarop andere apparaten deze signalen ontvangen. Als de soundbar niet kan worden bewogen, zorg er dan voor dat de hoeken van de soundbar niet worden geblokkeerd.

Zorg ervoor dat de SoundBar de IR-sensor van het apparaat niet blokkeert.

Soundbars worden meestal voor tv's geplaatst. In deze configuratie blokkeert de SoundBar mogelijk de IR-sensor van de TV, waardoor het voor de TV moeilijk wordt om opdrachten op afstand te ontvangen. Zoek de infraroodsensor van de TV op en zorg ervoor dat de afstandsbediening vrij zicht heeft op de sensor. De IR-sensor bevindt zich mogelijk onder een doorschijnend stuk glas of plastic op het frame van de TV, of in de buurt van de voedingsindicator van de TV.

Controleer of het apparaat dat u probeert te bedienen IR-opdrachten accepteert.

Uw Bos -systeem bestuurt apparaten via IR (infrarood). Als het apparaat dus geen IR-opdrachten kan accepteren, kan je Bose-systeem deze niet bedienen. Hoewel home cinema-apparaten gewoonlijk worden bestuurd door IR, zijn er een aantal apparaten dat wordt geecontrold door RF (radiofrequentie) of Bluetooth®. Bovendien hebben sommige apparaten opties voor de afstandsbediening in het apparaatmenu, waar u kunt selecteren hoe u het apparaat wilt bedienen (bijv. Via IR of RF). Controleer of het apparaat dat u wilt bedienen IRS-opdrachten accepteert of gerelateerde menu-instellingen heeft.

Tip: Zoek de eremote die bij het apparaat is geleverd. I fer is een doorschijnend plastic stuk aan de bovenkant van de afstandsbediening, het gebruikt waarschijnlijk IR. Als u dat stuk echter met uw hand bedekt en de afstandsbediening het apparaat nog steeds bedient, staat het apparaat mogelijk in de RF- of Bluetooth-modus.

Functies van sommige apparaten kunnen alleen worden bediend met de afstandsbediening van het apparaat.

Universele afstandsbedieningen, zoals je Bose ® -afstandsbediening, kunnen alle of slechts bepaalde functies van de onzekere apparaten bedienen die ze kunnen programmeren.  Bepaalde apparaatfuncties zijn mogelijk alleen toegankelijk via de afstandsbediening die bij het apparaat is geleverd.