Bose Smart Soundbar 700

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Andere apparaten aansluiten op uw systeem

Leer hoe u andere audiobronnen op uw systeem kunt aansluiten.

TV-audio aansluiten op uw SoundBar:

Bepaal welke HDMI-aansluiting op de TV de aanduiding ARC (of Audio Return Channel) heeft.

Voor een TV met een HDMI-ARC-aansluiting:

• Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI ARC-aansluiting van uw TV en de HDMI ARC -aansluiting aan de achterkant van de SoundBar. De HDMI-kabel moet worden geclassificeerd als High Speed of beter.
  • Bij sommige televisies moet de ARC-functie door de gebruiker worden geactiveerd voordat het audiosignaal naar de SoundBar wordt verzonden. Als u geen geluid hoort, controleert u of de audio- en HDMI-instellingen van de TV goed zijn ingesteld in het menu TV-instellingen.

Voor een TV zonder HDMI-ARC-aansluiting:

1. Koppel alle HDMI-kabels los die zijn aangesloten op de HDMI-ingang op de SoundBar.
  2. Zoek de optische uitgang van uw TV. Raadpleeg de gebruikershandleiding als deze niet kan worden gevonden. Een TV zonder HDMI-ARC- of optische uitgang is incompatibel.
  3. Sluit een optische kabel aan op de optische uitgang van uw TV en de OPTICAL IN -aansluiting aan de achterkant van de SoundBar.
  4. Controleer op geluid door op de TV-knop op de afstandsbediening van de soundbar te drukken. Als u geen geluid hoort, controleert u of de audio- en optische instellingen van de TV goed zijn ingesteld in het menu TV-instellingen.
Alle audio-/videoapparaten die een bekabelde verbinding nodig hebben, moeten op de TV zijn aangesloten. Draadloze apparaten kunnen worden verbonden via Bluetooth®, AirPlayof Chromecast (als ze beschikbaar zijn).